top of page

Unelma koirahoitolasta


Koirahoitola haaveissa


Olipa kerran tyttö, joka rakasti eläimiä ja luontoa. Joka haaveili töistä eläinten parissa ja eli unelmissaan. Tämä tyttö varttui koirien parissa ja harrasti hevosia ja kävi kaikessa mahdollisissa eläimiin liittyvissä tapahtumissa, mitä vain lähistöllä sattui olemaan.


Koirahoitolan perustamiseen järkeä vai tunnetta?


Mutta tytöstä tuli nuori aikuinen, järki astui mukaan kuvioihin. Hän ymmärsi, että työ eläinten parissa ei toisi toimeentuloa, mikä siinä ajassa oli erittäin tärkeää. Vaan hankkiakseen omaisuutta, täytyy mennä oikeisiin töihin ja kouluttautua myös sitä ajatellen.


Niinpä hän lähti kaupan alalle, tehdäkseen työtä, jolla tulee toimeen. Omat koirat olivat astuneet hevosten myötä kuvioihin. Kaupan alalla vuosikausia ollessaan, tuntui hänestä siltä, että ei ole tyytyväinen tähän tilanteeseen. Hän oli saanut lapsiakin, tuntui ettei aika riitä mihinkään. Hevosista piti luopua…koirat pysyivät rinnalla. Uupumus valtasi mielen sekä oman terveyden ongelmat. Oli aika tehdä jotain muuta, mutta sekään ei tuntunut omalta.


Koirat ovat voimavarani


Kunnes hän oivalsi, miksi en voi tehdä sitä, mistä olen aina haaveillut, pikkutytöstä lähtien, hoitaa eläimiä? Koirat ovat voimavara - niiden kanssa seurusteleminen, ulkoileminen, hoivaaminen, tarkkaileminen, yhdessä tekeminen. Miksi en voisi sitä tehdä? Olen aikuinen, voin tehdä mitä haluan! Haluan elää elämäni tehden sitä, mistä nautin! Ja koska nykyinen asuinpaikkani sen mahdollistaa, niin kaikkihan on enää itsestä kiinni!


Koirahoitolan perustaminen


Eli nyt tyttö viimein toteuttaa unelmansa, 42 - vuotiaana. Perustaa oman koirahoitolan ja saa vihdoin tehdä työtä, mistä on aina haaveillut.


Koirahoitola Lumetan yrittäjä Mari


272 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page