YHTEISTYÖKUMPPANIT

Suosittelemme seuraavia yhteistyökumppaneitamme kaverisi parhaaksi.

Jepo_logo.jpg

JEPO koiratarhat

Valmistamme Jepo koiratarhaelementtejä ja muita koira-alaan kuuluvia kevyitä alumiinirakenteita. Valikoimastammy löytyy myös koirankopin sähkölämmittimiä, sähkölämmitteisiä vesiastioita ja PVC sisäänmenoluukkuja.

Lemmibox

Lemmiboxin koiran juoksuvyön avulla vapautat kätesi harrastuksiin ja puuhiin. Saat paketissa joustavan koiran hihnan sekä urheiluvyön, jossa on irrotettava laukku pientavaroille.

logo_180x.png
smartDOG_logo.jpg

smartDog

SmartDOG Oy on koira-alan asiantuntijayritys, joka tarjoaa tutkimukseen perustuvaa koirien kognitiivisten ominaisuuksien testausta. Kaikille koirille sopivat testit perustuvat uusimpaan tutkimukseen, ja kertovat mm. koirasi kyvystä lukea ihmisen elekieltä, ongelmanratkaisutavasta ja sinnikkyydestä, itsehillinnästä, muistista sekä loogisesta päättelystä.

Royal Canin

Haluatko tarjota lemmikillesi taatusti tutkittua, tieteellisin menetelmin kehitettyä täysravintoa? Eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa tehty tiivis yhteistyö on tehnyt Royal Caninista lemmikkien ravitsemusta koskevan tuotekehityksen edelläkävijän.

LOGO RC NEW 2016-JPG.jpg