top of page

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Suosittelemme seuraavia yhteistyökumppaneitamme kaverisi parhaaksi.

Jepo_logo.jpg

JEPO koiratarhat

Valmistamme Jepo koiratarhaelementtejä ja muita koira-alaan kuuluvia kevyitä alumiinirakenteita. Valikoimastamme löytyy myös koirankopin sähkölämmittimiä, sähkölämmitteisiä vesiastioita ja PVC sisäänmenoluukkuja.

Admacom_logo.png

Admacom

Admacom on kokonaisvaltainen mainonnan, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten yritys. Admacomista saa helposti ja nopeasti yrityksesi liikemerkin, www-sivut ja digitaalisen markkinoinnin; kustannustehokkasti.

Royal Canin

Haluatko tarjota lemmikillesi taatusti tutkittua, tieteellisin menetelmin kehitettyä täysravintoa? Eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa tehty tiivis yhteistyö on tehnyt Royal Caninista lemmikkien ravitsemusta koskevan tuotekehityksen edelläkävijän.

LOGO RC NEW 2016-JPG.jpg

Kuvax

Teemme erilaisia painatuksia mm. tekstiileihin ja muihin materiaaleihin! Meillä on omia tuotteita myynnissä joita voit ostaa verkkokaupan kautta ja lisäksi saat yksilöllisten tuotteiden  painamisen ja suunnittelun. Valikoimaamme kuuluu mm t-paidat ja muut vaatteet painatuksella sekä mainostekstiilit yrityksille. Kysy ihmeessä lisää!

kuvax_logo_Uusi.png
bottom of page