top of page

Koirahoitola Lumetan jouluterveiset

Koirahoitola Lumetta kiittää

Voi kuinka aika onkaan rientänyt karvakorvien parissa. Koirahoitolamme on saanut ensimmäisen vuoden aikana ihastuttavia asiakkaita ja on ollut ilo huomata, että asiakkaat ovat viihtyneet kanssamme. Toivon mukaan myös kotiväki on ollut samaa mieltä, pyrimme palvelemaan parhaamme mukaan. Aina kaikki ei kuitenkaan mene kuin tanssi, silloin haluamme olla toiminnassamme avoimia, otamme tapahtuneista opiksi ja kehitämme toimintatapojamme – kuinka voimme toimia ja palvella paremmin. Haluamme siis kiittää kaikkia asiakkaitamme, ilman teitä ei olisi meitä!


Koirahoitola Lumetta 1 vuotta


Koirahoitolamme ensimmäinen toimintavuosi tuli täyteen joulukuun alussa. Suunnittelimme pitkään 1-vuotis tapahtumaamme ja kuinka kävikään – koronan pahentuminen alueellamme lopulta perui viime metreillä koko tapahtuman. Harmituksemme oli suuri, mutta toivottavasti voimme joku kaunis päivä asiakkaittemme ja ystäviemme kanssa juhlistaa yhteistä taivaltamme – joka vuosihan tähän on mahdollisuus. Ja ehkä vielä jonakin päivänä olemme oppineet koronan kanssa elämään. Terveys edellä mennään siis jatkossakin. Sen olemme kuitenkin oppineet vuoden aikana, että ihmisen tarvitsee välillä levätä tai kehittää osaamistaan ja täten olemmekin merkinneet kalenteriimme loma- tai koulutuspäiviä, jolloin hoitolamme on suljettuna.

Koirahoitola Lumetan uusi vuosi 2022


Uusi vuosi ja uudet kujeet, näinhän aina sanotaan. Kujeita emme vielä ole keksineet, mutta muutamia investointi kohteita on mielessämme. Aika näyttää kuinka ne toteutuvat. Koronan tuoma haastava aika kuluttaa paljon voimavaroja ja tietynlainen epävarmuus ihmisten matkustelusta tuo oman lisäjännityksensä päivittäiseen arkeemme. Olemme kuitenkin olleet hyvin joustavia hoitojen suhteen, ymmärrämme täysin tämän ajan – hetkessä voi kaikki muuttua. Ihminen kuitenkin tottuu, niinpä uskomme siihen, että tulevaisuudessa vielä kaikki tällainen on täysin normaalia ja uskallamme jatkaa elämäämme täysillä eteenpäin – ehkä jo vuonna 2022.


Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta 2021 ja toivotamme kaikille oikein rauhallista Joulun aikaa sekä onnellista Uutta Vuotta 2022! Pidetään toisistamme huolta.


Jouluisin terveisin,

Koirahoitola Lumetta

106 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page