top of page

Koirahoitola Lumetan yrittäjän terveiset

Siis ei voi olla totta! En ole päivittänyt blogia vielä tänä vuonna kertaakaan. Miten tämä voi olla mahdollista? Aikahan on siis mennyt aivan siivillä ja sehän merkitsee siis sitä, että töitä on tänä vuonna riittänyt mukavasti – kiitos siitä rakkaat asiakkaat <3


Koirahoitolan haasteinen vuosi


Toki tämä vuosi on ollut myös haastavakin, perheessämme on ollut koronan tuomia huolia ja viimeisempänä viikko sitten käväisin pienessä sydän operaatiossa. Mutta nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että pystyn taas antamaan itsestäni 110 prosenttia eli tulevaisuus näyttää hyvältä siltä osin. Ajatuksissa tehdä jotain uutta ensi vuoden aikana, mutta siitä kerron sitten myöhemmin, kun se on ajankohtaista – pysykäähän siis kuulolla.



Koirahoitola 2 vuotta


Koirahoitola on siis nyt ollut toiminnassa kokonaiset 2 vuotta ja ilokseni voin todeta, että olen saanut tämän myötä uusia ystäviä ja ihania asiakkaita. Tämä työ on todellakin sitä, mitä haluan tehdä loppu elämäni ajan. Valitettavasti näiden terveysjuttujen vuoksi hoitolan 2-vuotissynttärit jäävät tältä erää juhlimatta, mutta voisin tässä talven aikana pitää jonkun mukavan tapahtuman, täytyy laittaa mietintämyssy päähän.


Koirat parantavat


Voin myös sanoa suoraan sen, että ilman rakkaita lapinporokoiriani en olisi toipunut niin nopeasti sydän operaatiosta. Ne saivat ajatukseni kirkastumaan ja toipumiseni sujui paremmin kuin lääkärini uskalsi toivoa. Voinkin nyt sanoa suoraan sydämestäni, koirat voivat parantaa niin henkiset kuin fyysiset haavatkin – ainakin ne saavat nopeammin unohtamaan kaiken ikävän.



Koirahoitolan tulevaa


Joulu lähestyy kovaa kyytiä, vuoden vaihteesta puhumattakaan. Ensi vuoden varauskalenterissa on varauksia jo heinäkuulle saakka eli suosittelen varaamaan hoitopaikkaa hetimiten, kun hoidon tarve aina selviää. Joskus jään miettimään, olisiko tarvetta lisätä hoitopaikkojen määrää, mutta epävarman maailmantilanteen vuoksi en usko, että se tällä hetkellä on järkevää. Vaikka toisaalta aloitinhan koirahoitola yrittäjänä pahimpaan korona aikaan… no, aika näyttää tämänkin.


Koirahoitola kiittää ja toivottaa leppoisaa joulun odotusta


Kiitän siis koko sydämestäni kaikkia asiakkaitani ja yhteistyökumppaneitani, olette ihania ja teidän ansioista olen se mikä olen. Toivon, että olen pystynyt palvelemaan teitä kaikkia täysipainoisesti ja olette olleet tyytyväisiä toimintaani. Muistakaa antaa palautetta hoitolan toiminnasta ja ehdottakaa, miten haluaisitte toimintaa kehitettävän – kaikki ideat ovat kullan arvoisia. Toivotankin nyt oikein leppoisaa joulun odotusta ja toivotaan valkoista joulua meille kaikille!



Iloisin terveisin,


Mari, Koirahoitola Lumetta yrittäjä

225 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page