top of page

Kevättä rinnassa koirahoitolassa


Kevät keikkuen tulevi


Hip hap huu, se on melkein huhtikuu! Sehän tarkoittaa sitä, että talven selkä on taittunut ja alamme valmistautumaan kesän tuloon. Kellojen siirto kesäaikaan taas lähestyy ja valoisaa on aikaisesta aamusta ilta myöhälle saakka. Tosin tänä vuonna runsaan lumen tulon vuoksi, saamme vielä odotella vihreän näkemistä sekä joudumme varautumaan pidempään kelirikko aikaan. Mutta sehän kuuluu Suomen oloihin ja otetaan ilo irti jokaisen vuodenajan tuomasta vaihtelusta.


Koirahoitola lintujen muuttoreitillä


Koirahoitolamme koiravieraat saavat nauttia kevään merkeistä hoitolassamme. Koirahoitolamme ympäristössä saamme seurata peltotöiden eri vaiheita sekä katsella lintujen muuttoliikennettä etelästä pohjoiseen. Lintulajeja on näillä seuduilla runsaasti, sillä sijaitsemmehan keskellä muuttoliikenne reittiä – mikä ruuhkautuu aina keväisin ja syksyisin. Tällainen liikenne kuitenkin on nautinnollista seurata sekä tuo elämyksiä niin ihmisille kuin koirakavereillekin.


Sesonkiajat tulossa koirahoitolaan


Mitä muuta kevääseen kuuluu? No tietysti pääsiäinen ja pajunkissat. Ilahduttavasti meilläkin on mukavasti hoitolaisia pääsiäisen aikaan, joten hyvä seura tuolloin on taattu. Kevät myös piristää kaikkien mieltä ja voi alkaa miettimään tulevan kesän tekemisiä. Pihatöitä, rakentamista, matkustelua, hankintoja, kesätöitä, remontointia, kesäjuhlia, rentoutumista, laiskottelua, lomailua tai vuoden kiireisintä aikaa – maanviljelyä, näin muutamia esimerkkejä mainitaksemme. Nyt on siis paras hetki varata koirakaverin hoitojakso tulevalle lomalle tai menolle. Kalenterissamme on vielä paljon tilaa ja hoidon voit varata jo nyt – vaikka jouluksi!


Koirahoitola palvelee


Koirahoitolamme väki panostaa omalta osaltaan siihen, että olemme täällä käytettävissänne vuoden jokaisena päivänä. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Hoitolassamme keskitymme ainoastaan koiriin eli käytämme kaiken mahdollisen aikamme koirien hyvinvointiin. Muita eläinlajeja ei hoitolassamme hoideta. Kesän tulo mahdollistaa myös erilaisten ulkotapahtumien pidon, joita suunnittelemme korona rajoitukset huomioiden. Seuraamalla some kanaviamme ja tapahtumiamme, pysyt parhaiten ajan tasalla tulevasta. Voit myös tilata uutiskirjeemme, jolloin tiedät ensimmäisten joukossa uusista asioistamme hoitolaamme liittyen. Uutiskirjeen voit tilata lähettämällä sähköpostiosoitteesi meille.


Kevätmielellä,


-Koirahoitola Lumetta-

63 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page