top of page

Koirahoitolamme on täyttänyt puoli vuotta!

Koirahoitolamme toukokuu


Koirahoitolassamme on ollut toukokuussa tohinaa, ei yksistään hoidettavien kanssa, vaan olemme siistineet ympäristöämme talven jäljiltä kuntoon. Vesisateiden vihdoin saapuessa, alkaa luonto heräämään ja lintujen laulut vain vahvistuvat hetki hetkeltä. Västäräkkikin on pihallemme jo saapunut, pääskysiä vielä odottelemme.

Kesähän se sieltä tulee vääjäämättä. Ihmisten kesälomat lähenevät ja lomasuunnitelmat alkavat hahmottua. Vallitseva tilanne tosin voi vielä tuoda epävarmuuksia lomasuunnitelmien toteutumiseen, mutta suunta kuitenkin on nyt ollut oikea. Koronatartunta määrät ovat laskeneet – ehkä pääsemmekin vielä tämän vuoden puolella ulkomailla piipahtamaan, kuka tietää.



Varaa aikasi helposti koirahoitolaamme


NYT on hyvä hetki varata rakkaalle karvakaverillesi hoitopaikka lomasi ajaksi! Näin varmistat sen, että et jää ilman hoitopaikkaa. Voit täten viettää huoletonta lomaa, ystäväsi lomaillessa meillä. Varauksen voit helposti tehdä nettivarauksemme kautta tai soittamalla, viestittelemällä, ihan miten sinulle parhaiten sopii. Olemme auki vuoden jokaisena päivänä.


Koirahoitolamme uutuustuote


Olemme saaneet myös Lemmibox valikoimaamme juoksuvyön lisäksi laadukkaat valjaat. Lemmiboxin kestävät koiran valjaat varmistavat turvallisen ja miellyttävän ulkoilun koirasi kanssa. Laadukkaat koiran valjaat on suunniteltu Suomen haastaviin sääolosuhteisiin sopiviksi. Lue lisää valjaista https://www.lumetta.fi/tuotteet ja tervetuloa ostoksille!



Koirahoitolassamme tapahtuu


Aina ei kuitenkaan kaikki mene kuin tanssi. Aiemmin kertomamme hierontapalvelun piti aloittaa nyt kevään aikana, mutta valitettavasti sen aloitus ajankohta siirtyy vielä tulevaisuuteen. Pahoittelemme asiaa ja toivomme, että saamme palvelun käyttöömme kuitenkin vielä tämän vuoden aikana. Hyvää kannattaa odottaa! Tapahtumia pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan. Nyt helatorstaina järjestämme pentutreffit ja suunnitelmissamme on pitää myös näyttelyharjoitukset – seuraa tapahtumiamme facebookissa ja instagramissa!



Koirahoitolamme kiittää asiakkaitamme


Iso kiitos asiakkaillemme! Ihan mieltä lämmittää kuinka ihania ystäviä olemme teistä saaneet ensimmäisen puolen vuoden aikana. Tämä ensimmäinen puoli vuotta on ollut hyvin antoisaa ja opettavaista aikaa, myöskin haastavaa koronan vuoksi, mutta toivoa ja suunnitelmia mieli täynnä ilolla jatkamme samaan malliin ja jatkuvaa kehitystyötä tehden. Muistakaa, olemme täällä juuri sinua varten. Toivotamme kaikille tässä vaiheessa mukavaa kesän odotusta ja tervetuloa meille niin vanhat kuin uudet asiakkaat!


Rakkain terveisin,

Koirahoitola Lumetta

168 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page