top of page

Koirahoitola Lumetta haluaa palvella


Koirahoitoa yksilöllisesti


Koirahoitolamme täysihoito on jaettu kolmeen aktiivisuus tasoon. On Turbo-, Perus- sekä Laiskanlinna-ohjelma. Tämä mahdollistaa asiakkaallemme valita juuri omalle koirallensa sopivan palvelupaketin. Aktiivisuus taso valitaan jokaiselle hoidettavalle koiralle yksilöllisesti eli myös huoneeseen tulevat perheen mahdolliset lisäkoirat hoidetaan aina valitulla aktiivisuus tasolla.


Koirahoitolan tammikuun tilaisuus


Palvelupakettiimme kuuluu myös osallistumisoikeus Lumetan järjestämiin tilaisuuksiin, joita pyrimme järjestämään kuukausittain. Ensimmäinen tilaisuus tammikuulla oli koirakuvaus, mutta valitettavasti sään vuoksi tilaisuus siirtyi helmikuulle – toivotaan, että saamme nyt tilaisuuden pidettyä. Tapahtumaan on toivottu auringonpaistetta! Laavulla on kuvauksen aikana makkaran paistoa sekä nokipannukahvit tarjolla. Tapahtuman osallistujamäärä on täynnä.


Koirahoitolan Lumetta-tassut


Täysihoidon jälkeen asiakkaamme saa Lumetta leimakortin, joka leimataan palvelupaketin mukaisesti. Leima annetaan aina sen koiran palvelupaketin mukaan, millä huone hoitojaksolle varataan. Lisäkoira samassa huoneessa ei oikeuta leimaan. Turbo-ohjelmasta saa 3 leimaa, Perus-ohjelmasta saa 2 leimaa ja Laiskanlinna-ohjelmasta saa yhden leiman. Tilaisuuksiin osallistumisella ei ole aikarajaa, mutta on muistettava, että tilaisuuksiin voi olla rajoitettu osallistujamäärä.
Hyödynnä Lumetta tassut!


Tilaisuuksista ilmoitamme sosiaalisen median kanavillamme sekä sähköpostitse. Suunnitelmissamme oli jo seuraava tilaisuus, mutta koronatilanne ja -rajoitukset tuovat ongelmia järjestää tilaisuuksia turvallisesti. Siksi olemmekin miettineet, mitä voisimme tarjota nyt vastineeksi Lumetta tassulle turvallisesti.


Haluamme tarjota nyt tilaisuuden tilalle vaihtoehtoja

1. Saat yhdellä Tassu-leimalla 5,00 euron alennuksen ostoksestasi Lumetta koirahoitolasta

2. Saat yhdellä Tassu-leimalla yhden lisä hihnalenkin/pvä (max. 40min) seuraavalla hoitojaksolla yhdelle koiralle

3. Saat yhdellä Tassu-leimalla käyttöösi 1 h ajaksi kenttämme koulutuskäyttöön (sulan maan aikana) sekä käytettäväksi A-esteen, 2 kpl TOKO-estettä ja agilityputkia

4. Saat kahdella Tassu-leimalla tulla max. 4 hengen porukalla koirineen laavullemme 2 h ajaksi (polttopuut sisältyy tähän, alueella 100 cm korkea aitaus)

5. Saat kahdella Tassu-leimalla Royal Canin kuivaruuan (medium- tai mini adult) hoitojakson ajaksi yhdelle koiralle (max. 7 vrk ajan)


Otamme mielellämme vastaan palautetta koirahoitolamme toiminnasta


Olkaa aktiivisia, kertokaa toiveitanne, seuratkaa sosiaalisen median kanaviamme ja antakaa palautetta toiminnastamme – olemme täällä juuri teitä varten!


Helmikuisin terveisin,

Koirahoitola Lumetta102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page