top of page

Koirahoitola Lumetan yrittäjä Mari Jesiöjärven esittely


Koirahoitolan yrittäjän taustaa


Olen 42-vuotias koiriin hurahtanut perheenäiti Lumijoelta. Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi aviomieheni, kolme lasta sekä tällä hetkellä kolme lapinporokoiraa. Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä ja paimennusta mahdollisuuksien mukaan, mutta pääasiassa koirani ovat kotikoiria – perheenjäseniä. Olen ikäni touhunnut koirien parissa, alkaen metsästyskoirista (hirvi-, jänis- ja lintukoirat), palveluskoiriin (PK-jälki) ja nyt viimeisimpänä paimennuskoirien (lampaiden ja porojen paimennus) kanssa eli kokemusta taustalta löytyy. Olen Suomen Kennelliiton, Lappalaiskoirat ry:n, Suomen Koirankasvattajat ry:n ja Porokoirakerho ry:n jäsen sekä allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Minulle on myönnetty kennelnimi Lumetta ja tarkoitus on kasvattaa pienimuotoisesti lapinporokoiria lähitulevaisuudessa.Koirahoitola maalaisjärjellä

Olen omistanut paljon hevosia elämäni aikana eli kokemusta löytyy myös isompien eläinten hoidosta. Suurimman osan elämästäni olen asunut maaseudulla, joten olen hyvin maalaisjärkinen ja luonnonläheinen ihminen, joka seisoo aina jalat maassa ja sanojensa takana. Olen hyvin kiinnostunut koiriin liittyvistä asioista ja tiedonhalu on kaikesta suuri, opin jatkuvasti omien koirieni kautta sekä selvitän asioita sitä mukaa, kun niihin elämässäni törmään. Otan opikseni kokeneemmilta ja kysyn tarvittaessa neuvoja asiantuntijoilta, olen avoin kaikelle, mitä voisin tehdä paremmin.


Koirahoitolan suunnittelua


Kun lähdin koirahoitolatoimintaa suunnittelemaan, mietin asioita itseni kautta tutkien – mitä minä haluaisin tai olisin aikanaan toivonut. Millainen hoitola on tiloiltaan, millainen kohtelu koirilla on, millainen kohtelu asiakkaalla on, miten voisin huomioida asiakkaan palvelun päättymisen jälkeen, miten voisin helpottaa asiointia, kuinka huomioisin yksilöt, kuinka pitää hoitopaikkani rauhallisena, millainen ympäristö ja kuinka palveluni voisi hyödyntää myös paikkakuntalaisia ja harrastajia ja kuinka samalla voisimme tuoda yhteen harrastajia sekä madaltaa kynnystä harrastuksen aloittamiseen?

Uskon keksineeni tähän ratkaisun!


Koirahoitolan toiminta lyhyesti


Maaseudun rauhassa koirien päivähoitoa sekä ympärivuorokautista hoitopalvelua pienessä yksikössä. Toiminta on hyvin asiakaslähtöistä ja emme unohda asiakasta palvelun käyttämisen jälkeen, vaan vaalimme tätä suhdetta ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakasta ajatellen. Haluamme olla aktiivisena mukana kehittämässä alueen palvelutarjontaa koiraharrastajille ja luoda yhteisöä ympärillemme.


Koirahoitolan asiakkaat


Luotettavaa ja asiakaslähtöistä hoitoa. Asiakkaana sekä koira että sen omistaja. Tavoitteenani on huolehtia asiakkaiden koirista yksilöt huomioiden. Jokainen koira on meille tervetullut juuri sellaisena, kuin on, en halua puuttua koiran koulutukseen enkä käytökseen koiran ollessa meillä hoidossa. Koira lähtee hoitolasta juuri samanlaisena, kuin sinne tullessaan on.


Koirahoitola palvelee

Panostan palvelussani koirien hoitoon yksilöt huomioiden sekä rauhalliseen ympäristöön mikä onnistuu pienemmässä yksikössä maaseudulla. Avoin toiminta sekä halu kehittää alueen koiraharrastajien palveluja ja tuoda niitä ihmisten tietoisuuteen. Haluan luoda yhteistyötä eri toimijoiden kesken sekä olla mukana paikkakuntamme kehittämisessä koiramyönteiseksi asuinympäristöksi.


Koirahoitola tarvitsee palautetta


Eli tässä lyhykäisyydessään ajatukseni, jotka ovat tämän hoitolan takana. Teen parhaani, että pystyn ne toteuttamaan. Mutta en pysty siihen yksin – siksi tarvitsenkin siihen teitä rakkaat ihmiset, tulkaa käymään, juttelemaan, tutustumaan, asiakkaaksi! Olen täällä juuri sinua varten, yhdessä olemme enemmän.

-Mari-632 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page