top of page

Koirahoitola kehittää palveluitaan


Koirahoitolan toiminnasta


Koirahoitola Lumetta haluaa olla mukana luomassa paikkakunnallemme koiraharrastajille suunnattua toimintaa. Ajatuksena on järjestää erilaisia tilaisuuksia koiriin liittyen, johon asiakkaat voivat osallistua palvelupaketin mukaisesti veloituksetta ja muut aiheesta kiinnostuneet pientä korvausta vastaan.


Koirahoitolan tilaisuudet ja korona


Alun perin suunnittelimme tilaisuuksia järjestettävän kuukausittain, mutta vallitsevan pandemian vuoksi joudumme nyt toistaiseksi tilaisuudet jäädyttämään. Joudumme odottamaan parempia aikoja, jotta tämä on mahdollista. Terveys on nyt kuitenkin se tärkein, mistä pitää huolehtia.


Palvelupakettiin kuuluvat tilaisuudet järjestetään siis jossain vaiheessa ja kannattaa huomioida, että tilaisuuksiin osallistumisessa ei ole aikarajaa, joten jokaiselle asiakkaalle tulee varmasti tilaisuus tarjolle, mihin pystyy oman aikataulun ja tilanteen mukaan osallistumaan.


Koirahoitolan kuvauspäivä


Olemme järjestämässä nyt tammikuun 30. päivä valokuvauspäivää koirille. Tuolle päivälle on tarjolla 10 kpl puolen tunnin valokuvausaikaa ja kuvaus tehdään ulkona, joten kuvauksiin voi tulla turvallisin mielin. Valokuvaajana toimii Laura Maunu. Kuvaus maksaa 20,00 euroa ja hintaan sisältyy 1 digikuva, jonka voi valita useammasta vaihtoehdosta. Lisäkuvia on myös mahdollista tilata. Samalla voit käydä tutustumassa koirahoitolamme tiloihin ja juoda kupillisen kuumaa kahvia. Toivotaan meille aurinkoista kuvauspäivää!

Koirahoitola lisää palveluitaan


Olemme myös saamassa koirahierojan palveluita koirahoitolaamme. Hieronta aikoja näillä näkymin avataan tietyille päiville, johon voi sitten varata aikoja. Tiedotamme tästä sitten tarkemmin, kun aloitamme palvelun. Koirahoitolamme on myös hankkinut käyttöönsä yhteensä 15 metriä agilityputkea, 2 kpl TOKO- estettä sekä yhden A-esteen. Saa nähdä mitä kaikkea kivaa näistä saamme aikaiseksi tulevaisuudessa. Myös muita palveluja koirahoitolan yhteyteen on suunnitteilla, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.Koirahoitola haluaa aktivoida


Hoidokeille löytyy nyt aktivointileluja ajanvietteeksi. Näitä käytetään aina valvotusti. Mikäli sinulla on toiveita siitä, millaisia tilaisuuksia haluat koirahoitolamme järjestävän tai millaisia palveluita haluaisit meiltä saada, ole rohkeasti yhteydessä. Haluamme mielellämme saada asiakaspalautetta, jotta voimme kehittää palveluitamme tai parantaa toimintaamme. Jokainen palaute on arvokas!


Talvisin terveisin,


Koirahoitola Lumetta

83 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page